Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2015 13:58

Muş'ta kayak merkezi tesisini yaktılar

Muş'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Kayak Merkezindeki tesis, gece yarısından sonra benzin dökülerek yakıldı.

Muş'ta kayak merkezi tesisini yaktılar
muş, kayak merkezi, kayak merkezi tesisi,

Merkeze 8 kilometre uzaklıkta, Kızılağaç Köyü yakınındaki Kayak Merkezinde bulunan iki katlı tesiste, dün gece yarısında sonra yangın çıktı. Tesisin bekçisi Ergün Uslu, ikinci katta bulunduğu sırada önce dumanı fark ettiğini, aşağı kata indiğinde yangını gördüğünü bildirdi. İtfaiyenin haberdar olması üzerine gelen ekip, giriş kapısının sağında bulunan camın kırıldığını ve tesisin önüne atılmış 5 litrelik pet şişe içinde bir miktar benzin bulunduğunu fark etti.
YANGIN 3 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ
İtfaiyenin müdahalesi ile yangın 3 saat içinde söndürüldü. Bugün Vali Vedat Büyükersoy, vali yardımcıları ile birlikte tesise gelerek Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Kartal'dan bilgi aldı. Cumhuriyet Savcısı da olayla ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Kartal'la görüştü ve soruşturma açtı. Yangının çıkış nedenini ve kimlerin yaptığını belirlemek için başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
"200 BİN LİRA ZARAR"
Tesisin Kafeteryasını işleten Seyfetullah Olcay, "Binada mahsur kalan bekçi Ergün Uslu, dumandan etkilenince çareyi çatıya çıkmakta buluyor. İtfaiye, bekçiyi çatıdan indirdi ve 112 Acil ekipleri tarafından Muş Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Zehirlenme nedeniyle müdahale edilen Uslu, 4 saat hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi. Tesiste zarar, 200 bin lira kadar. Kapının önünde bulunan pet şisesi ve camın kırık olması, kundaklanma şüphesine neden oldu" diye konuştu.
Muş'ta kayak merkezi tesisini yaktılar
Muş'ta kayak merkezi tesisini yaktılar
Muş'ta kayak merkezi tesisini yaktılar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...