Tgrt Haber
09 Eylül 2015 16:36

Muş’ta PKK operasyonu! 4 kişi tutuklandı

Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarında 4 kişi tutuklandı.

Muş’ta PKK operasyonu! 4 kişi tutuklandı
pkk, muş,

Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları devam ediyor. Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “TEM Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde yapılan çalışmalarda örgüte milis-işbirlikçilik faaliyetlerinde bulunan ve silahlı yağma yapan YDG-H mensubu R.K. ve H.Ö. isimli şahıslar üzerlerinden çıkan bir tabanca, 1 kelepçe ve bir bıçakla yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir” denildi.
Bulanık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yol kontrol çalışmalarında şüpheli bir aracın durdurulduğu belirtilen açıklamada, “Araçta 7 şahıs olduğu tespit edilmiştir. Araç sürücüsü T.K ile Ö.Ö., G.D. ve L.P. isimli şahısların, B.G., D.T. ve M.A. isimli şahısları terör örgütüne katılmaya zorladıkları, dağa götürmeye çalıştıklarının tespit edilmesi üzerine yapılan tahkikat sonucunda Bulanık Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirildi. B.G., D.T. ve M.A. isimli şahıslar ifadelerinin ardından ailelerine teslim edildi, T.K. isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ö.Ö, G.D. ve L.P. isimli şahıslar nöbetçi mahkeme tarafından Adli Kontrol Hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştır.” 
Açıklamada, Malazgirt ilçesinde silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan R.C. ve İ.T. isimli şahısların yakalanarak Malazgirt Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı bildirildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...