Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Mart 2016 10:39

Mutlu Kaya aylar sonra canlı yayına çıktı

Katıldığı ses yarışması sonrası silahlı saldırıya uğrayan Mutlu Kaya, Renkli Sayfalar programına katıldı.

Mutlu Kaya aylar sonra canlı yayına çıktı
mutlu kaya,canlı yayın,

Geçtiğimiz aylarda 'Sesi Çok Güzel' yarışmasıyla adını duyuran Mutlu Kaya Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğramıştı. Kaya, 38 gün komada kaldıktan sonra uyandı. Tedavisine GATA'da devam edilen Kaya, "Sibel Can'dan nefret ediyorum" açıklaması ile gündeme gelmişti.
KONUŞMAKTA ZORLANIYOR
 Kanal D ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunumuyla ekrana gelen 'Renkli Sayfalar' programına Diyarbakır'daki evinden konuk olan Kaya, aylar sonra ilk kez canlı yayına çıktı. Sesiyle tüm Türkiye'yi kendine hayran bırakan Mutlu Kaya'nın konuşmakta zorlanması ekran başındakilerin yüreklerini dağladı.
 'TÜRKÜ SÖYLEMEYİ ÖZLEDİM'
 Konuşmakta zorlandığı gözlenen Mutlu Kaya şu ifadelere yer verdi: "Ben bir daha ayağa kalkacağımı düşünemiyordum. Ama çok şükür şimdi iyiyim. Ayakta tek başıma durabiliyorum. Tüm Türkiye yanımdaydı. Allah herkesten binlerce kez razı olsun. En çok türkü söylemeyi özledim, yürümeyi özledim. Şimdi sesim çok iyi değil. Şarkı söyleyemiyorum. Sesim gitti. Doktor zamanla açılacağını söyledi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...