Tgrt Haber
12 Aralık 2014 15:23

'Narkotim' ilk operasyonunda rekor kırdı

Başbakan Davutoğlu'nun tanıtımını yaptığı 'Narkotim'ler çıktığı ilk görevinde bu yılın en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştirdi. Narkotim, yarım ton eroin ele geçirdi.

'Narkotim' ilk operasyonunda rekor kırdı
narkotim, başbakan davutoğlu, narkotim operasyon,

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılmış olduğu törenle uygulamaya konulan ‘Narkotim Projesi'nin başlamasından yaklaşık 6 saat sonra Narkotim ekipleri, yaptığı operasyon sonucu piyasa değeri 80-90 milyon lira olan 556 kilo 700 gram eroin maddesini ele geçirerek Ankara'da en büyük uyuşturucu madde operasyonuna imza attılar. Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün akşam saatlerinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Yenimahalle ilçesi Ostim semtinde bir iş yerine baskın düzenledi. İş yerinin kapısını kıran Narkotim Ekipleri, içeri girerek seramik yapıştırıcı çuvallarına gizlenmiş piyasa değeri 80-90 milyon lira olan 556 kilo 700 gram eroin maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Ele geçirilen 16 çuval uyuşturucu madde basın mensupları için Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...