Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2014 16:12

'Nazara geliriz' dedi, eşiyle kazada öldü

Hatay'daki trafik kazasında hayatını kaybeden genç çiftin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştıkları bu yazılar hayrete düşürdü.

'Nazara geliriz' dedi, eşiyle kazada öldü
Adana,Hatay,Dörtyol,Hastane,Otomobil,İskenderun, Mehmet Akif Örün,

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde iki Otomobilin çarpışması sonucu, ikisi de bankacı olan 28 yaşındaki Mehmet Akif Örün ile eşi 27 yaşındaki Emine Dilhun Örün yaşamını yitirdi. Mehmet Akif Örün'ün, eşinin sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı bir fotoğrafa 'Nazara geliriz kamyon çarpar' diye yaptığı yorum dikkat çekti.Kaza, dün akşam saatlerinde Dörtyol İlçesi'nin Sanayi Sitesi civarında E-5 Karayolu'nda meydana geldi. Adana'dan İskenderun'a giden 25 yaşındaki Ersin Demircan yönetimindeki 31 V 5460 plakalı otomobil, iddiaya göre tali yoldan çıkan Mehmet Akif Örün yönetimindeki 06 DE 0914 plakalı otomobile çarptı. Kazada Mehmet Akif Örün ile yanındaki eşi Emine Dilhun Örün olay yerinde yaşamını yitirdi. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki dereye düşen otomobilinde sıkışan Ersin Demircan ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak, ambulansla götürüldüğü Dörtyol Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Örün çiftinin cesetleri de hastane morguna götürüldü.
GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ
Kaza anı ise, bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde Mehmet Akif Örün, otomobiliyle tali yoldan E-5 Karayolu'na çıkıyor. Bu sırada Ersin Demircan' yönetimindeki otomobil hızla Örün'ün otomobiline çarptıktan sonra savrularak yol kenarındaki dereye uçuyor. Mehmet Akif Örün'ün otomobili ise çarpmanın şiddetiyle kendi etrafında daireler çiziyor. Görüntülerde, kazayı gören vatandaşların yardım için olay yerine koşması ve sonrasında yaşananlar da yer alıyor.
KAMYON ÇARPAR
Öte yandan Emine- Mehmet Akif Örün çiftinin 2 yıl önce evlendiği ve birbirlerini çok sevdikleri belirtildi. Emine Dilhun Örün'ün, eşiyle birlikte mutlu anlarından oluşan kareleri tek bir fotoğrafta toplayıp sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşıma, Mehmet Akif Örün'ün 'Böyle resimlerimizi koyma nazarlara geliriz kamyon çarpar ikimize birden' diye yaptığı yorum dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...