Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Temmuz 2017 09:42

Nazilli Belediyesi Güzelköy'ün ardından Hisarcık'a sosyal tesis yapacak

Nazilli Belediyesi tarafından Güzelköy Mahallesinde yapılan 648 metrekare alanı kapsayacak çok amaçlı sosyal tesisin yapımı devam ediyor.

Nazilli Belediyesi Güzelköy'ün ardından Hisarcık'a sosyal tesis yapacak
nazilli belediyesi,,güzelköy tesis,

Güzelköy’deki tesisin ardından belediye ekipleri Hisarcık Mahallesinde yeni bir projeye imza atacak. 
Her mahalleye düğün salonu projesi ile ilk dönem belediye başkanlığından itibaren Nazilli merkezde ve hemen hemen bütün mahallelerde düğün salonu ve çok amaçlı sosyal alan projelerini uygulamaya koyarak vatandaşlar ile mahalle sakinlerinin takdirini toplayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık çok amaçlı sosyal alansız mahalle kalmayacağını ifade etti. Güzelköy Mahallesinde yapımı devam çok amaçlı sosyal tesis alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, toplamda kullanım alanı 648 metrekare olan düğün salonunun 79.5 metrekarelik bölümü gelin damat odası, tuvaletler, 28 metrekarelik alanın ise yemek pişirme ve servis bölümü olarak belirlendiğini ifade etti. Alıcık yapılacak çevre düzenlemesi ile birlikte çok amaçlı sosyal alanın en kısa süreçte halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık, belediye olarak ilçeye bağlı tüm mahallelerde vatandaşın en çok ihtiyaç duydukları hizmetleri göz önünde bulundurduklarını ve bu yönde çalışmalarını yaptıklarını belirterek, “Vatandaşımızın rahatı için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki eksikleri tespit ederek çözüme kavuşturuyoruz. Belediye olarak kendi imkânları ile mahallelerde en çok ihtiyaç duyulan çok amaçlı üstü kapalı bu mekânları oluşturarak vatandaşın yaz kış rahatlıkla her türlü cemiyetini yapabilmelerinde kolaylık sağlamış oluyoruz” dedi.
Güzelköy Mahallesindeki sosyal tesisin kısa sürede bitirileceğini kaydeden ekipler, daha sonra Hisarcık Mahallesinde çok amaçlı sosyal tesis yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...