Tgrt Haber
05 May 2021 11:10

Nefes kesen rehine operasyonu

İstanbul'da Pakistan uyruklu bir kişiyi kaçırıp günlerce akıl almaz işkence yapan yabancı uyruklu fidye çetesi nefes kesen operasyonla çökertildi. İşkence görüntülerin kayda alıp rehinenin ailesine gönderen 6 fidyeci tutuklandı.

Nefes kesen rehine operasyonu
istanbul,esenyurt,rehine

Esenyurt'ta yanında çalışan Pakistan uyruklu M.S.’den haber alamayan iş yeri sahibi durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polisler MS'nin Pakistan'daki ailesiyle iletişime geçti. Aile ile yapılan görüşmede M.S'nin kaçırıldığı ve işkence edildiği sırada çekilen videosunun aileye gönderilerek 50 bin euro fidye istendiği ortaya çıktı. Devreye giren polis ekipleri fidyeciler ile M.S’nin patronunu telefonda konuşturarak buluşma ayarladı.

POLİSLER FİDYECİLERİ SAHTE PARAYLA KANDIRDI

Fidyecileri sahte parayla kandıran polisler, rehinenin patronuna parayı teslim etti. Fidyecilerle buluşma noktasında operasyon için bekleyen ekipler para alışverişi sırasında harekete geçerek 2 şüpheliyi yakaladı. 

Nefes kesen rehine operasyonu

NEFES KESEN OPERASYON DÜZENLENDİ

Yakaladıkları şüphelierden rehinenin Arnavutköy'de tutulduğunu öğrenen ekipler rehine kurtarma operasyonu için harekete geçti. Evin etrafını ablukaya alan ekipler yapılan baskınla işkence edilen rehineyi kurtarırken operasyonda evde elektro şok aleti, silah, sopa ve bıçak ele geçirildi.

Nefes kesen rehine operasyonu

İŞKENCE GÖRÜNÜTLERİNİ AİLESİNE GÖNDERDİLER

Rehineye 3 gün boyunca işkence eden fidyeciler çektikleri görünütleri rehinenin ailesine gönderdi. Kafasına bıçak ve silah dayanan rehinenin korku dolu anları saniye saniye kaydedildi.

TUTUKLANDILAR

Operasyondan yakalandıktan sonra gözaltına alınan 6 yabancı uyruklu şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...