Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 15:07

Niğde’de tır ve minibüs çarpıştı! 3 ölü 4 yaralı

Niğde’de tır ile minibüsün karıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 4 kişinin de ağır yaralandığı bildirildi.

Niğde’de tır ve minibüs çarpıştı! 3 ölü 4 yaralı
Niğde,kaza

Niğde’de 33 BNP 75 plakalı tır, aynı yönde seyreden 51 ABN 608 plakalı minibüse arkadan çarptı.

Niğde’de tır ve minibüs çarpıştı! 3 ölü 4 yaralıNiğde’de tır ve minibüs çarpıştı! 3 ölü 4 yaralı

Niğde-Ankara Otoyolunun güney çıkış kavşağında, S.K. idaresindeki tırla minibüsün çarpışması sonucu 2’si çocuk 3 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Ayrıca 4 kişinin de ağır yaralı olduğu bildirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, cenazeler de yapılan incelemenin ardından morga sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Niğde'de tırın minibüse arkadan çarpması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 3 kişinin kimlikleri belirlendi. Edinilen bilgiye göre, F.K. (41) yönetimindeki 33 BNP 75 plakalı tır, Niğde-Ankara Otoyolu güney çıkışında aynı yönde seyreden 51 ABN 608 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada minibüste bulunan Beyaz Etfal (46), Mert Etfal (11), ve Ahmet Bircan (11) olay yerinde hayatını kaybederken, minibüste bulunan Y.E. (59), C.B. (37), A.D. (22) ve Y.E.E. (12) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölenlerin cenazeleri ise kaza yerindeki savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kaza sonrası tır sürücüsü F.K'nın gözaltına alındığı öğrenildi.

Niğde’de tır ve minibüs çarpıştı! 3 ölü 4 yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...