Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2022 12:41 - Güncelleme : 17 May 2022 18:50

Son dakika! Nisa Mihriban bebeği ölüme terk etmişti! Cani anne hakkında mahkemeden şoke eden karar

Son dakika haberi: Pendik'te bebeğini boş bir araziye bırakarak ölüme terk eden anne Ebru S.'nin tahliyesine karar verildi. Anadolu 42'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen kararda, kamuoyunda "Nisa Mihriban" ismiyle bilinen ve asıl adı Ebrar Nil olan bebeğin biyolojik annesi Ebru S.'nin tahliyesine hükmedildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
Mahkeme, aldığı cezayı göz önünde bulundurup annenin tahliyesine karar vererek davayı erteledi.
pendik
Mahkeme, aldığı cezayı göz önünde bulundurup annenin tahliyesine karar vererek davayı erteledi.

İstanbul Pendik'te annesi tarafından ölüme terk edildikten sonra Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın bulduğu ve sütannelik yaparak Nisa Mihriban ismini verdiği bebeğin annesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, bebeğini ölüme terk eden anne Ebru S.'nin tahliyesine karar verdi.

İstanbul Anadolu 42. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Ebru S. cezaevinden getirilirken taraf avukatları da mahkeme salonunda hazır bulundu. Duruşmadaki savunmasında tutuklu sanık Ebru S., "Ben her şeyi söylemiştim. Savunmalarım geçerlidir, tekrar ederim" ifadelerini kullandı.

"RAHATSIZLANMASIYLA TERK EDİLMESİ ARASINDA BAĞ YOK"

Sanık avukatları beyanlarında, "Müvekkil tutuklandığında bebek zaten hastaydı. Müvekkilimin bebeğin hastalanmasıyla bir alakası yoktur. Bebeği bıraktığı tarihte sağlıklıydı ancak 3 gün sonra bakım evindeyken hastalanarak hastaneye kaldırıldı, ağzında mama bulunmuş, kalp atışları durmuştur. Bu anlamda bebeğin rahatsızlanmasıyla müvekkilin terk ermesi arasında bir illiyet bağı bulunmamaktadır" diyerek sanığın tahliyesini talep etti.

DAVA ERTELENDİ

Duruşmada Cumhuriyet savcısı sanığın tutuklu kaldığı süre, delillerin büyük oranda toplanmış olması, alacağı ceza miktarı dikkate alınarak tahliyesinin yapılmasını talep etti. Mahkeme ise tutuklu sanık Ebru S.'nin tahliyesine karar vererek davayı erteledi.

 

Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...