Tgrt Haber
10 Haziran 2021 17:56

Nişantaşı'nda başörtülü akademisyene saldıran şüpheli tutuklandı

İstanbul Nişantaşı'nda parkta oturan başörtülü araştırma görevlisi Neşe Nur Akkaya’ya saldırdığı iddia edilen Eray Ç, tutuklandı.

Nişantaşı'nda başörtülü akademisyene saldıran şüpheli tutuklandı
Nişantaşı,Akademisyen,Zanlı,Tutuklu,Talep,Mahkeme

Akademisyen Neşe Nur Akkaya, Nişantaşı'ndaki bir parkta arkadaşıyla oturduğu sırada saldırıya uğradı. İddiaya göre Eray Ç, "Burada ne işiniz var, siz ve sizin gibileri istemiyoruz. Parkta oturmak istiyorsanız, Gaziosmanpaşa'ya gidin" dedi. Yaşanan tartışmanın ardından Neşe Nur Akkaya, yumruklu saldırının hedefi oldu.

SALDIRIYI İTİRAF ETTİ

Darp raporu alan genç kadın şikayette bulundu. Gözaltına alınan Eray Ç, nefret söyleminde bulunup saldırdığını itiraf etti. Saldırgan, tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Eray Ç. tutuklandı.

"SİZİN GİBİLERİ İSTEMİYORUZ"

Olay sabah saatlerinde gerçekleşmişti, parkta arkadaşlarıyla beraber bulunan E.Ç. isimli şahıs, "Burada ne işiniz var, siz ve sizin gibileri istemiyoruz. Gidin başka yerlere, çok parkta oturmak istiyorsanız, Gaziosmanpaşa'ya gidip oturun" dedi. Neye uğradığını şaşıran Neşe Nur Akkaya ve arkadaşları, "Rahatsız oluyorsan, sen gidip başka bir yerde oturabilirsin" diyerek şahsa tepki gösterdi. Akkaya’nın tepkisi üzerine saldırgan E.Ç. elindeki termos bardakla Neşe Nur Akkaya'ya vurmaya başladı. Talihsiz genç kız aldığı art arda yumruk darbeleri nedeniyle yere yığılırken araya girmeye çalışan Akkaya'nın arkadaşı da darbelerden nasibini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...