Tgrt Haber
11 Haziran 2021 07:37

'Nurişler' organize suç örgütüne operasyon

"Nurişler" organize suç örgütüne 4 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda örgüt mensubu 27 kişinin yakalanması için 53 adrese baskın yapıldı.

'Nurişler' organize suç örgütüne operasyon
nurişler,orrganize suç örgütü

'Nurişler' olarak bilinen organize suç örgütüne, İstanbul merkezli 4 ilde, sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

"Karagümrük çetesi" olarak da bilenen, 'Nurişler' organize suç örgütüne mensup 27 kişinin yakalanması için harekete geçildi.

İstanbul il emniyet müdürlüğü organize suçlarla mücadele ekipleri tarafından, İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı

Liderliğini, cezaevinde bulunan Nuri Ergin’in yaptığı suç örgütüne bağlı 27 zanlıya yönelik 53 adrese yapılan baskınlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Özel harekat polislerinin de baskınlara destek verdiği operasyonlarda, Bahçelievler, Fatih ve Pendik ilçelerinin de aralarında bulunduğu birçok adreste arama yapıldı. Haklarında gözaltı kararı alınan şüphelilerin yakalanmalarına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...