Tgrt Haber
10 Mart 2018 16:28

Nusaybin'de terör örgütü PKK'ya ait patlayıcılar imha edildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, güvenlik güçlerinin ele geçirdiği terör örgütü PKK'ya ait patlayıcıların kontrollü imhası sırasında çıkan gürültü, ilçenin her tarafından duyuldu.

Nusaybin'de terör örgütü PKK'ya ait patlayıcılar imha edildi
pkk,pkk patlayıcısı

Nusaybin'de terör örgütü PKK'nın açtığı hendeklerin kapatılması ve barikatların temizlenmesinin ardından, inşaatı devam eden konut bölgesinde güvenlik güçleri tarafından ele geçirilen patlayıcılar, Suriye sınırına sıfır noktasındaki Kışla Mahallesi'nde toplandı. Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından, toplanan patlayıcıların tamamı, aynı anda imha edildi. İmha sırasındaki patlamanın sesi, ilçenin her tarafından duyuldu. Kısa süreli paniğe neden olan gürültünün, ele geçirilen patlayıcıların imhası sırasında ortaya çıktığını öğrenen vatandaşlar, daha sonra günlük yaşamına devam etti.

MARDİN’DE 2 PKK'LI YAKALANDI

Mardin’de jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen 2 şahıs yakalandı.
Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucu PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları, terör örgütüne aidat adı altında para toplayarak yardımda bulundukları tespit edilen 2 şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanan zanlıların sorgusunun devam ettiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...