Tgrt Haber
08 Haziran 2022 09:31 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 11:06

Duş alan karısını izlerken yakaladı! Öfkeli kocadan tacizciye meydan dayağı

İstanbul’da evinde duş alan kadını pencereden izleyen adam, kadının kocası tarafından fark edildikten sonra yakalanarak tekme tokat dayak dövüldü. Tacizci adam, kadının kocasının elini öperek kendisini affetmesi için yalvardı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken, tacizci ekiplere teslim edildi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Maltepe,Taciz

İstanbul Maltepe’de yaşanan olayda, apartmanın bodrum katındaki dairesinde duş alan bir kadın, evin penceresini zorla açan adam tarafından tacize uğradı.

Kadının tacizcinin kendisini duş alırken izlediğini fark etmesiyle hemen durumu kocasına haber verdi. Tacizciyi öğrenen öfkeli koca hemen binanın dışına çıkarak adamı kovalamaya başladı. Tacizciyi bir sokakta köşeye sıkıştıran öfkeli koca, tekme ve yumruklarla dövmeye başladı.

TACİZCİ, ÖFKELİ KOCAYA YALVARDI: NE OLUR POLİSE VERME ABİ

Tacizci, öfkeli kocanın elini öperek, “Abi elini ayağını öpeyim, vallahi aklım başımda değil, yemin ediyorum. Abi ne olur polise verme abi “ diye yalvardı.

Eşinin tacizci şahıs tarafından izlenmesine sinirlenen koca, “Bırak, evde ben olmasam ne olacak, eşime mi saldıracaksın. Kıpırdama burada ağzını yüzünü kırarım” diye tepki gösterdi.

TACİZCİYİ EKİPLERE TESLİM ETTİ

Kocanın haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kocanın şikayetçi olması üzerine taciz şüphelisi şahsı polis merkezine götürüldü.

Öte yandan koca tarafından tacizci şahsa atılan meydan dayağa bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...