Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2014 14:28

Öğrencilerin örgüleri Suriye'ye ulaştı

Öğrenciler, anneleriyle ördükleri atkı, bere ve kazak gibi kışlık giysileri, iç savaş nedeniyle zor durumda bulunan Suriyeli çocuklara gönderdi.

Öğrencilerin örgüleri Suriye'ye ulaştı
Öğrencilerin örgüleri suriye'ye, minik ellerin örgüleri, suriyeli çocuklar,

Ankara'daki Polatlı Poyraz Ortaokulu öğrencileri, anneleriyle ördükleri, atkı, bere, kazak gibi kışlık giysileri, iç savaş nedeniyle zor durumda bulunan ve çadırlarda kalan Suriyeli çocuklara gönderdi. Hayırseverlerin barınak, yakacak, gıda ve kıyafet yardımı için seferber olduğu Suriyelilerin soğuktan korunması için bu kez minik yürekler çalışma başlattı. Öğrenciler ve annelerinin ördüğü kışlık kıyafetler, İHH İnsani Yardım ekipleri tarafından İdlib bölgesindeki çadır kentlere ulaştırıldı. İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi basın danışmanı Burak Karacaoğlu, Ankara Polatlı Poyraz Ortaokulu'ndan 50 öğrencinin gönderdiği kışlık giysiler sayesinde Suriyeli çocukların üşümeyeceğini kaydetti.
Öğrencilerin okullarından ve ödevlerinden arta kalan zamanlarda anneleriyle yaptıkları giysilerin çok anlamlı olduğunu ifade eden Karacaoğlu, "Öğrenclier, Suriyeli kardeşlerini unutmamış. Onlar için çaba gösterip birşeyler yapmışlar. Teşekkür ediyoruz. Örgülerin yanı sıra öğrenciler, Suriyeli kardeşleri için mektuplar da yazmış. Bu mektup ve giysileri Suriyelilere teslim ettik. Suriyeli çocuklar çok mutlu oldu" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...