Tgrt Haber
14 Ocak 2022 14:18

Öğrencilerini taciz eden profesörün attığı mesajlar şoke etti, soruşturma başlatıldı

Kırıkkale Üniversitesi’ndek bir öğretim görevlisi profesör hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Öğrencilerine mesaj atarak taciz ettiği iddia edilen profesör hakkında soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Öğrencilerini taciz eden profesörün attığı mesajlar şoke etti, soruşturma başlatıldı
Kırıkkale Üniversitesi,,Mesaj,,Taciz,,Öğretmen,,Öğrenci,,Kırıkkale,

Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi'nde görevli öğretim görevlisi Prof. Dr. H.Ö., öğrencilerine mesaj atarak taciz ettiği iddia edildi.  Fakültedeki bazı öğrenciler H.Ö.’nün attığı mesajlar olduklarını ileri sürdükleri ekran görüntülerini sosyal medya platformları üzerinden paylaştı.

ÖĞRENCİLERİNE ATTIĞI MESAJLAR ŞOKE ETTİ

Öğrenciler tarafından yapılan bir paylaşımda H.Ö.'nün öğencisine, "Dün beni gerçekten etkiledin, çok mutlu oldum. Bugün 47 defa adını söylüyorum, bir zahmet bir kelime cevap vermiyorsun. Seni yatakta uzanırken düşünüyorum şimdi, elinde telefon, bir kelime cevap verebilirsin gibi görüyorum. Gerçekten üzüldüm" yazılı mesaj gönderdiği iddia edildi.

Öğrencilerini taciz eden profesörün attığı mesajlar şoke etti, soruşturma başlatıldı
Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi'nde görevli öğretim görevlisi Prof. Dr. H.Ö.'nün öğrencilerine attığı mesajlar şoke etti

EMEKLİYE AYRILACAĞINI DUYURDU

Mesajların sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından H.Ö., emekliye ayrılacağını duyurdu. H.Ö. konu ile ilgili öğrencilere gönderdiği mesajda H.Ö., "Arkadaşlar ben 17 Ocak itibariyle emekliye ayrılıyorum. Okuldan ayrılıyorum. Sınavlarınızı bölüm başkanlığı organize edecek. Sınavlarınızda başarılar dilerim" ifadesine yer verdi.

Öğrencilerini taciz eden profesörün attığı mesajlar şoke etti, soruşturma başlatıldı;
Mesajların sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından H.Ö., emekliye ayrılacağını duyurdu

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Paylaşımların ardından Kırıkkale Üniversitesi iddialarla ilgili idari soruşturma başlattı. Kırıkkale Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Üniversitemizden bir öğretim üyesinin, kız öğrencilerini sosyal medya üzerinden taciz ettiği iddiaları ile ilgili idari soruşturma devam etmektedir. Bu soruşturma, konu sosyal medya platformlarında paylaşılmadan önce, Üniversite yönetimimize yapılan şikayetler üzerine başlatılmış ve titizlikle sürdürülmektedir. Temel değerlerimize yapılan mütecaviz davranışlara karşı olan duruşumuz nettir. Konu, Üniversite yönetimimiz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir" denildi.

Öte yandan, 4 kız öğrencinin Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulunması üzerine Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca da adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...