Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ocak 2022 09:14

Öğrencisinin kulağını çekerek yaralanan öğretmene hapis talebi

İstanbul Küçükçekmece’de bir öğrencisinin kavga ettiği için kulağını çekerek yaralanmasına nedne olan öğretmen hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede öğretmenin 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Öğrencisinin kulağını çekerek yaralanan öğretmene hapis talebi
Öğretmen,Öğrenci,Hapis

İstanbul Küçükçekmece’de bir ilkokulda meydana gelen olayda, 4. Sınıf öğrencisi 9 yaşındaki  Sercan B. arkadaşlarıyla tartışmaya başladı. Öğrencilerin tartışmasına müdahale eden öğretmen Mustafa Ç., Sercan B’nin kulağını çekti. 

1 YIL 6 AYA KADAR HAPSİ TALEP EDİLDİ

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, mağdur çocuk Sercan B.’nin öğretmen Mustafa Ç.’nin de aynı okulda öğretmenlik yaptığı aktarıldı. Öğretmen Mustafa Ç.’nin öğrenci Sercan B.’yi basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaraladığı belirtildi. İddianamede öğretmen Mustafa Ç.'nin ‘kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle yaralama’ suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Öğrencisinin kulağını çekerek yaralanan öğretmene hapis talebi
‘Kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle yaralama’ suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...