Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Kasım 2014 20:56

Okmeydanı'nı savaş alanına çevirdiler

Okmeydanı’nda izinsiz gösteri yapan grup, polise ses bombası, molotof, taş ve şişeyle saldırdı.

Okmeydanı'nı savaş alanına çevirdiler
TOMA, molotof, izinsiz gösteri, İstanbul Okmeydanı, polise ses bombası, Polisiye vakalar Haberleri,

Polis de gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Polisle göstericiler arasındaki çatışma devam ederken bölgeden zaman zaman silah sesleri duyuluyor.

Beyoğlu Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde toplanan maskeli şahıslar, güvenlik önlemi alan polis ekiplerine adeta molotof bombası yağdırdı. Polis, gruba TOMA’larla tazyikli su sıkarak ve biber gazı ile müdahale etti. Olayların yoğun olarak yaşandığı Mithatpaşa Caddesi’nde ses bombaları da arka arkaya patladı.

Göstericilerin attığı havai fişek, molotof ve ses bombaları sebebiyle ortalık savaş alanına döndü. Molotof isabet eden zırhlı polis araçlarındaki yangın TOMA’lar tarafından söndürüldü. Polis ekipleri, mahallenin girişini emniyet şeridiyle kapatarak güvenlik önlemi aldı. Çatışmaların olduğu bölgeden duyulan silah sesleri korkuya ve paniğe sebep oldu. Vatandaşlar bölgeden koşarak uzaklaşmak zorunda kaldı.

Okmeydanı’ndaki eylem ve polis müdahalesi devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...