Tgrt Haber
16 Mart 2019 22:38

Oktay, terör mağdurunun ailesini Yeni Zelanda'ya götürdü

Yeni Zelanda'ya giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağında terör saldırısında yaralanan Zekeriya Tuyan'ın ailesinin de bulunduğu öğrenildi.

Oktay, terör mağdurunun ailesini Yeni Zelanda'ya götürdü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu&tt2;

Cumhurbaşkanı Yardımcılığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yeni  Zelanda'nın Christchurch kentinde cuma namazı sırasında iki camiye yapılan terör  saldırılarında yaralanan Türk vatandaşı Zekeriya Tuyan'ın babası Ahmet Tuyan,  kardeşi Yahya Tuyan, Oktay ve Çavuşoğlu'nun bulunduğu uçakla Yeni Zelanda'ya  gitti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, aileye  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmiş olsun dileklerini ve selamını  iletti.

Oktay ve Çavuoğlu, olaydan duydukları üzüntüyü bildirerek devletin  yaralı vatandaşların durumunu yakından takip ettiğini, her türlü imkanın  sağlandığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...