Tgrt Haber
03 Ocak 2019 23:45

Okullar tatil mi? İşte yarın okulların tatil olduğu iller

Meteorolojinin Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir ve İstanbul'un batı kesimleri için yoğun kar yağışı uyarısının ardından Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli ve Balıkesir'de kar yağışı başladı. Kar yağışının başladığı illerde sıcaklıklar sıfırın altına düştü. Yoğun kar yağışıyla birlikte yarın okullar tatil mi sorusu merak edilmeye başlandı. Peki hangi illerde yarın okullar tatil?

Okullar tatil mi? İşte yarın okulların tatil olduğu iller
eğitime kar engeli,hangi illerde okullar tatil,yarın okullar tatil mi,kar tatili,çanakkale okullar tatil mi,kırklareli okullar tatil mi,tekirdağ,balıkesir

ÇANAKKALE'DE OKULLARA KAR TATİLİ
Çanakkale'de beklenen yoğun kar yağışı öncesi, bugün öğleden sonra valilik kararıyla yarın (cuma) için il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan meteorolojik uyarıya göre, Çanakkale'de ve çevresinde kar yağışının bu akşam başlayıp yarın sabaha kadar kuvvetli ve yer yer de yoğun olması bekleniyor. Bu nedenle Çanakkale Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda Çanakkale il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Çanakkale Belediyesi de yapılan meteorolojik uyarı doğrultusunda meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması için vatandaşlara cep telefonu ile mesaj gönderdi.

KIRKLARELİ'NİN 2 İLÇESİNDE KAR TATİLİ
Kırklareli'nin yüksek kesimlerde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar etkisini sürdürüyor. Karın etkili olduğu Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde okullarda eğitime yarın ara verildi. Açıklamada, engelli ve hamilelerin de bir gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.  Kar kalınlığı Demirköy'de 7, Kofçaz'da 6, Dereköy Sınır Kapısı yolunda ise 3 santime ulaştı. Karayolları ekipleri yağışın etkili olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

TEKİRDAĞ'DA 1 İLÇEDE OKULLAR TATİL
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.  Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime yarın için ara verildiği kaydedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...