Tgrt Haber
29 May 2022 11:23 - Güncelleme : 29 May 2022 11:36

Taciz etti, gözlerini oydu, öldürdükten sonra eşine başsağlığı ziyaretine gitti! Gerçek taziyede ortaya çıktı

Çanakkale’deki bir çiftlikte ölü bulunan evli ve 3 çocuk annesi Türkan Demir cinayetinde fail, ailenin en yakını çıktı. Önce tacize uğrayan ardından da başına kürekle vurularak öldürülen kadının eşine destek olmak için hastaneye giden katil zanlısı, taziye ziyaretinde yakalandı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
Taciz etti, gözlerini oydu, öldürdükten sonra eşine başsağlığı ziyaretine gitti! Gerçek taziyede ortaya çıktı
çanakkale,taciz,cinayet

Çanakkale Biga’daki bir tavuk çiftliğinde ölü olarak bulunan Türkan Demir’in önce tacize uğradığı ardından başına kürekle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri katil zanlısını, ölen kadının eşine yaptığı taziye ziyareti esnasında yakaladı.

MARDİN’DEN BİGA’YA GÖÇ ETTİLER

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kanibey Köyü'nde, önceki gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, 3 yıl önce Mardin'den Biga'ya bağlı Kanibey Köyü'ne mevsimsel işçi olarak gelen evli 2 çocuk babası Hakkı E., köyde özel bir tavuk üretim çiftliğinde çalışmaya başladı.

Hakkı E.'nin akrabaları A.D., eşi Türkan Demir ve 3 çocuğu da geçtiğimiz yıl Mardin'den köye gelerek buradaki başka bir tavuk çiftliğinde çalışmaya başladılar.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA GÖZLERİNİ OYDU

İddiaya göre Hakkı E., bir süredir Türkan Demir'i rahatsız ediyordu. Önceki akşam saatlerinde Hakkı E., çalıştığı tavuk çiftliğine geldiği Türkan Demir ile tartışma yaşadı. Tartışma büyüdükten sonra Elalmış, çiftlikte bulunan kürekle kadını, kafasına defalarca vurarak öldürdü. Gözü dönen katil zanlısı, daha sonra kadının gözlerini de yuvasından çıkardı.

TESELLİ İÇİN GİTTİĞİNDE YAKALANDI

Çiftlikte çalışan başka bir işçi, kadının kanlar içinde yerde yattığını görünce durumu eşi A.D.'ye bildirdi. Hayatını kaybeden kadının cesedi Biga Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede eşinin işlemlerini yapan acılı eş A.D.'yi teselli eden Hakkı E., çiftlikteki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Katil zanlısının Biga İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

 

Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...