Tgrt Haber
27 Ocak 2022 12:37

Öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katıldığı son program: Dikkat çeken sözler

İstanbul Bakırköy'de silahlı saldırıya uğrayan Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun son konuşmaları ve sosyal medya paylaşımları merak ediliyordu. Mahmutyazıcıoğlu, en son 21 Ocak'ta TGRT'te Cem Küçük'ün programına konuk olmuş ve Beşiktaş hakkındaki açıklamaları dikkat çekmişti.

Öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katıldığı son program: Dikkat çeken sözler
Ece Erken,Beşiktaş,Cem Küçük,Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Tüm Türkiye Ece Erken’in eşi Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun uğradığı saldırıyı konuşuyor. İstanbul’da Yeşilköy'deki balıkçı restoranından çıkarken saldırıya uğrayan Mahmutyazıcıoğlu yaşamını yitirdi. Polis ekipleri 7 kurşunun yağdığı olayla ilgili geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Mahmutyazıcıoğlu, en son 21 Ocak'ta TGRT'te Cem Küçük'ün programına konuk olmuştu. Beşiktaş hakkında konuşan Mahmutyazıcıoğlu'nun sözleri dikkat çekmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu Beşiktaş'ın şu andaki gidişatını iyi gördüğünü belirtip, "Önder Hoca ile takım şu anda iyi gidiyor.'' demişti.

‘LİGİN KALİTESİ DÜŞÜK’

Mahmutyazıcıoğlu, ‘’Şu anda daha değişik bir havaya girdi Beşiktaş. Gençlerle, özkaynak düzenine dönerek böyle daha farklı bir hava yaratıldı ve başarılı da gidiyor Önder Hoca. Tabi bu ne kadar sürer? Daimi olur mu? Başarıdan bahsetmek için bir şeyin süreklilik arz etmesi lazım. Beşiktaş şimdi iyi oynuyor. Çünkü kaybolan o takım olgusunun geri geldiğini görüyorum ben. Ondan dolayı Beşiktaş açısından bakarsak iyi gidiyor ama genel olarak ligin kalitesinde düşüş var" ifadelerini kullanmıştı.

 

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ PEPE’NİN DEDİKLERİ

Mahmutyazıcıoğlu'nun hakemler hakkındaki, "Ligin kalitesindeki düşüşü, hakemlerin performansındaki düşüşe bağlıyorum ben. Biz şuna bakıyoruz; Pozisyon penaltı mı, değil mi? Verilseydi öyle olurdu, verilmeseydi böyle olurdu diye bakıyoruz ama hakem 1-2 tane bizim görmediğimiz hatayı yaptığı zaman... Daha sonra futbolcularla bunun çok sohbetini yaptığımız için biliyorum. Futbolcuların motivasyonu düşüyor. Bakıyor ki yönetimde bir adaletsizlik var, spora olan inancını da motivasyonunu da yitiriyor futbolcular. Bunu bana yabancı futbolculardan, Pepe anlatmıştı. 'Biz bu hakemlerle şampiyon olamayız' diye sezonun ortasında söylemişti bana" sözleri dikkat çekmişti.

Öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katıldığı son program: Dikkat çeken sözler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...