Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2022 17:10 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 17:16

Ölü doğan bebeğini çöp konteynırına attı! Anne tutuklandı, tecavüzcüsü serbest kaldı

Bahçelievler’de ölü doğurduğu bebeğini poşete koyup çöp konteynırına attığı iddia edilen kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorguda cinsel saldırıya uğradığını öne süren kadın tutuklanırken tecavüzcü ise savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
bahçelievler,bebek,cinsel saldırı,tecavüz

Bahçelievler’de bir kadının evinde yaptığı doğumda ölü bir bebek dünyaya getirdiği ve bebeğin cesedini çöp konteynırına attığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Sorgunun ardından cinsel saldırıya öne süren kadın, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişi ile birlikte gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 22 Temmuz'da saat 12.00 sıralarında Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi'ndeki bir adreste bir kadının evinde doğum yaptığı ve ölü doğan bebeğini gömdüğünü iddiası üzerine harekete geçti. Olayın geçtiği iddia edilen eve gelen polis ekipleri, V.S.K. isimli kadının bilgisine başvurdu. Kadın, 1 gün önce ailesinden gizli bir şekilde banyoda doğum yaptığını ve ölü doğan bebeğini gece 01.00 sıralarında çöp poşeti içerisinde çöp konteynırına bıraktığını itiraf etti.

“RIZAM DIŞINDA BİRLİKTE OLDU”

V.S.K isimli kadın, 2021 yılı Kasım ayında tanıştığı O.U. isimli şahsın Bayrampaşa'daki evinde rızası dışında birlikte olduktan sonra hamile kaldığını, konuyu doğum olayının gerçekleştiği güne kadar ailesinden gizlediğini öne sürdü.

ATIK MERKEZİNDE BEBEK BULUNAMADI

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kadının söylediği saatte elindeki bir poşeti çöp konteynırına bıraktığını tespit etti. Araştırmasını sürdüren polis ekipleri, ölü doğduğu iddia edilen bebeği bırakıldığı yerden aldığı değerlendirilen çöp kamyonunun boşaltım yaptığı atık merkezini de belirledi. Atık merkezinde yapılan aramalarda herhangi bir bebek cesedine ulaşılmadı.

KADIN TUTUKLANDI, ADAM SERBEST KALDI

Çalışmaların devamında V.S.K. isimli şahsın "cinsel saldırı" iddiası üzerine O.U. isimli şüpheli şahıs, Bayrampaşa'da yakalanarak gözaltına alındı. O.U. isimli şahıs hakkında “cinsel saldırı” suçundan hakkında yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılırken, “kasten öldürme” suçundan adli makamlara sevk edilen V.S.K. isimli şüpheli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan atık merkezinde bebeğin bulunmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam edildiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...