Tgrt Haber
12 Haziran 2021 23:59

Ölümle biten araç yangınında dikkat çeken not

Elazığ’da yanan otomobilin içerisinde ağır yaralan şahıs, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şahsın yol kenarına bıraktığı değerlendirilen, "Hastane yolundaki bombayı patlatan benim" notu nedeniyle geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Ölümle biten araç yangınında dikkat çeken not
Elazığ,,otomobil yangını,,not

Elazığ’da ölümle biten araç yangınında “Bombayı ben patlattım” notları dikkat çekti. Notu incelemeye alan polis ekipleri, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

YANARAK HAYATINI KAYBETTİ

Merkeze bağlı Sarıçubuk köyünden Keban ilçe yoluna bağlantı noktasında bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yandı. Yanan aracı fark eden vatandaşlar jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobil içerisindeki A.A.’yı (41) çıkardı. Ağır yaralanan ve Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'BİR CAN BORCUM VAR ÖDERİM'

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri araç yakınında yol kenarında bir not buldu. Notta, “Hastane yolundaki bombayı patlatan benim. Kamera kayıtlarına bakarsanız oradan geçtiğimi görürsünüz. Fünye elimin altındaydı. Bir can borcum var öderim. Halı sahadakini de ben patlattım. Konutlar mevkisindeki bombayı patlatan benim. Bir de aynı mıntıkadaki okul arkasındakini de” yazıldığı görüldü.
Bunun üzerine güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldığı bildirildi.

Ölümle biten araç yangınında dikkat çeken not

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...