Tgrt Haber
24 Ocak 2022 17:13

Son dakika! AK Parti'den Sedef Kabaş'a tepki: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne ahır demek millete hakarettir

Son dakika haberi: MYK toplantısı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin Ukrayna merkezli krizin iki tarafına da olumlu irade ortaya koyduğunu söyledi. Çelik, "Bölgemiz yeni bir savaşı kaldıramaz" dedi. Gazeteci Sedef Kabaş'ın tutuklanmasıyla ilgili de konuşan Çelik, "Hiçbir şekilde kabul edilemeyecek ahlaksız tabirdir. bunun ifade özgürlüğüyle ilgisi yoktur. Cumhurbaşkanlığı külliyesine ahır demek millete hakarettir, devletin başına hakarettir" dedi.

Son dakika! AK Parti'den Sedef Kabaş'a tepki: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne ahır demek millete hakarettir
Son dakika,Ömer Çelik,AK Parti

AK Parti MYK toplantısı sona erdi. Parti sözcüsü Ömer Çelik toplantıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Çelik, kripto paralarla ilgili hukuki düzenlemenin yapılacağını belirtti. 

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Sayın Kılıçdaroğlu bir toplantıda yazılı metinden okuyarak ilerideki projelerden birinin iklim bakanlığı kurmak olduğunu söylemişti. Bu bizi artık şaşırtmıyor. Hazırlık yapılmış bir toplantıda iklim değişikliği bakanlığından bahsedilmesi çok şaşırtıcı oldu. Çünkü Türkiye'de iklim bakanlığı kurulmuştur.

Muhalefetin yıllar önce hayata geçmiş yeniliklerden haberleri yok. bırakın vizyon geliştirmeyi var olandan haberleri yok.

UKRAYNA-RUSYA KRİZİ

Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajlar dünyada yankı uyandırıyor. Bir tek Türkiye krizin iki tarafında da olumlu karşılanan mesajları ortaya koyabiliyor ve memnuniyetle karşılanıyor.

Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajların dünyada büyük bir yankı uyandırdığını ifade etmek isterim. Haftalardır dünya Ukrayna merkezli krizi konuşuyor. Dünyanın en önemli ülkeleri bu krizin bir tarafına hitap edebilen yaklaşım ortaya koyabiliyorlar. Ama cumhurbaşkanımız krizin her iki tarafına hitap eden diplomasi ortaya koyuyor.

AB Rusya Ukrayna krizinin çözümüne öncülük edemiyor. Türkiye AB'ye büyük bir vizyon katabilir, cumhurbaşkanımızın dediği gibi AB'nin sırtından yük alabilirdi. Ama değerlendiremediler.

ANNELERİN EVLAT NÖBETİ

Diyarbakır anneleri ile ilgili gündemi her zaman takip ediyoruz. Geçenlerde dağa kaçırılan çocukların istatistiklerine baktım. Bu çocukların çoğu 15 yaşından küçük, yarısı kız çocuğu, bazıları engelli. Türkiye'nin terörle mücadelesi dünyanın en meşru mücadelelerinden biridir. Terörle mücadelemiz en güçlü şekilde devam ediyor. Terörü destekleyenler vekalet savaşlarına imza attılar.

SEDEF KABAŞ'A TEPKİ

Hiçbir şekilde kabule edilemeyecek ahlaksız tabirdir. bunun ifade özgürlüğüyle ilgisi yoktur. Cumhurbaşkanlığı külliyesine ahır demek millete hakarettir, devletin başına hakarettir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...