Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Mart 2018 16:41

Onbeşliler Çanakkale yolunda

Tokat'ın Turhal ilçesinde belediye tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Asım'ın Nesli Onbeşliler Çanakkale'ye Gidiyor" etkinliğinde duygusal anlar yaşandı.

Onbeşliler Çanakkale yolunda
Onbeşliler,Onbeşliler Çanakkale yolunda,Çanakkale,Turhal belediyesi

Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle 2003 doğumlu 45 kişilik kafile Çanakkale'ye uğurlandı. Kafile, Çanakkale'ye ulaştıktan sonra şehitlikleri ve abideleri gezerek dua edecek.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Turhal sınırları içerisinde ikamet eden 15 yaşındaki kız, erkek ayrımı yapmadan her çocuğumuzu Çanakkale'ye gönderiyoruz. Çanakkale'ye varacak olan gençlerimiz profesyonel rehberlerimizle birlikte şehitliklerimizi, abidelerimizi gezecekler. Bu üstlendiğimiz organizasyona öncülük eden bizler için bir onurdur, bir gururdur. Projemize katılan tüm çocuklarımıza ve ailelerimize teşekkürlerimizi sunarım" dedi.
Onbeşliler Çanakkale yolunda
Projeyle bu yıl toplamda bin 300 çocuk, Haziran ayının sonuna kadar Çanakkale'ye götürülecek.

Onbeşliler Çanakkale yolunda
Uğurlama programına Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara ile vatandaşlar katıldı.

Onbeşliler Çanakkale yolunda

Onbeşliler Çanakkale yolunda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...