Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Haziran 2022 17:15 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 17:38

Her anı vahşet! Kayınpeder cinayeti kamerada: Önce çarptı, sonra tüfekle vurdu

İstanbul Şişli'de bir kişinin kayınpederini vahşice öldürdüğü anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Damadın kayınpederini önce araçla çarpıp, sonra da tüfekle vurduğu anlar izleyenleri dehşete düşürdü.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Şişli,Cinayet

İstanbul Şişli'de kan donduran bir cinayet kameralara saniye saniye yansıdı. Ersin S.adlı bir kişi, kayınpeder Mahir Sertçelik'e dehşeti yaşattı. 

ÖNCE ÇARPTI SONRA VURDU

Damat kayınpederini önce araçla çarptı, sonra da pompalı tüfekle üzerine kurşun yağdırdı. Kayınpederi öldüren zanlı Kağıthane Talatpaşa Mahallesi’nde kullandığı araba araç ve suç aleti silahla birlikte yakalandı.

Ekipler tarafından gözaltına alınan Ersin S., emniyetin sorgusunun ardından "kasten öldürme" suçundan adli makamlara sevk edildi. 

Her anı vahşet! Kayınpeder cinayeti kamerada: Önce çarptı, sonra tüfekle vurdu

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Ersin S.’nin kayınpederi Mahir Sertçelik’i öldürdüğü dehşet anları kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde katil zanlısının aracıyla geri geri gelerek yolda yürüyen kayınpederine çarptığı görülüyor.

Görüntülerde çarpmanın etkisiyle Sertçelik’in yere düştüğü, bu sırada araçtan inen damadın ateş ettiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...