Tgrt Haber
16 Ocak 2022 14:49

Önce keşif yaptılar sonra sürükleyerek götürdüler

Eskişehir’de iki şahıs, yol kenarındaki bir motosikleti çalmak için önce keşif yaptı sonra sürükleyerek götürdü.

Önce keşif yaptılar sonra sürükleyerek götürdüler
Hırsızık,hırsızlık suçu

Eskişehir’de, kimliği belli olmayan iki şahsın gerçekleştirdiği motosiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin çalıştıramayarak bir otoparkta terk ettiği motosiklet polis ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.
Eskişehir’de yaşayan Can Berkan Akman, motosikletini her zaman olduğu gibi evinin önündeki güvenlik kameralarının bulunduğu sokağa bıraktı. Ancak Akman, güvenli olduğunu düşündüğü işlek sokağa herhangi bir kilit takmadan park ettiği motosikletinin bıraktığı yerde olmadığını gördü. Ardından güvenlik kamerasını izleyen Akman, 25 bin TL’lik motosikletinin 2 iki kişi tarafından çalındığını tespit ederek şikayetçi oldu. Polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından hırsızların motosikleti yakınlarda bir otoparka kadar sürüklediğini tespit etti. Şüphelilerin motosikleti çalıştırabilmek için düz kontak yaptığı, çalıştıramayınca da otoparkta bırakarak olay yerini terk ettiği belirlendi. Motosiklet, daha sonra sahibine teslim edildi.

Önce keşif yaptılar sonra sürükleyerek götürdüler

ÖNCE ARKADAŞIMINKİNİ SONRA BENİMKİNİ 

Başından geçen talihsiz olay hakkında konuşan Can Berkan Akman, “İki tane arkadaş yürüyerek gelmişler, ileride bir arkadaşımın daha motoru vardı. İlk başta onunkini, sonra benimkini kontrol etmişler. Sonra ittirerek götürmüşler” dedi. 

İki şahsın park halindeki motosikletleri birden fazla kez kontrol ettiği, daha sonra şahıslardan birinin Akman’a ait motosikleti iterek götürdüğü güvenlik kamerasına yansıdı. Kamerada şahısların motosikleti iterken bir süre dinlendiği, daha sonra da bir otoparka çektiği görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...