Tgrt Haber
24 Ekim 2021 19:30

Ordu’daki konfeti skandalında gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Yeni Ordu Stadının açılış maçında yaşanan büyük skandalda bir grup taraftar Kur'an-ı Kerim sayfalarını yırtarak konfeti şeklinde sahaya fırlattı. Tepki çeken konfetiler nedeniyle gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü serbest bırakıldı.

Ordu’daki konfeti skandalında gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı
Ordu,konfeti,Yeni Ordu Stadı

Orduspor 1967 ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçında yaşanan skandal gündeme düştü. Ordu'da oynanan ve aynı zamanda Yeni Ordu Stadının açılış maçı olan Orduspor 1967 ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor arasındaki TFF 3. Lig 3. Grup müsabakasının 52. dakikasında bir skandal yaşandı. Taraftarlar plaka numarası 52 olan Ordu'nun simgesini vurgulamak amacıyla maraton tribünündeki taraftarlar tarafından oyunun 52. dakikasında sahaya konfeti atıldı.

VATANDAŞLAR FARK EDEREK DURUMU EKİPLERE BİLDİRDİ

Maçı izleyen bir vatandaşın sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde, sahaya atılan konfetilerin Kur'an-ı Kerim ayetlerini içeren ders kitaplarının sayfa parçaları olduğu görüldü. Vatandaşlar durumu Emniyet görevlilerine bildirmesi üzerine polis ekipleri, stat çalışanları ve bazı taraftarlar sahaya fırlatılan Kur'an yazılı sayfaları topladı.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİLERDEN BİRİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Ordu Adliyesine sevk edilen 3 kişi, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe serbest bırakıldı. Öte yandan gözaltındaki B.M'nin sağlık kontrolleri sırasında Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde karantinaya alındığı, daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...