Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2017 14:00

Orhan Gencebay'dan Deniz Baykal'a ziyaret

Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Deniz Baykal'ı ziyaret eden ünlü sanatçı Orhan Gencebay, "Bir an evvel iyileşmesi için dua ediyorum" dedi.

Orhan Gencebay'dan Deniz Baykal'a ziyaret
orhan gencebay,deniz baykal

Gencebay, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi süren Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin doktorlardan bilgi aldı.
Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Gencebay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile bir randevuları olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Sektörümüzün konularını, sorunlarını konuşmak üzere müzik ekipleri, kurumlar olarak geldik. Buraya gelmişken tabii ki Sayın Başkanımız Deniz Bey'i ziyaret etmemek mümkün değildi, planlamıştık ve geldik. İyi haberlerini bizzat hanımefendiden ve diğer dostlardan aldık. İstanbul'da da televizyondan takip ediyorduk. İnşallah her şey çok daha iyi olacak. Şifa bulacak Başkanımız, dua ediyor ve bekliyoruz." Bir basın mensubunun, "Daha önceden bir yakınlığınız var mıydı?" sorusuna Gencebay, "Var tabii, çok. Ben 18 yıl önce baypas oldum. O dönemde beni de ziyarete gelmişlerdi. Kendilerine müteşekkirim. Kendilerini çok seviyorum. Bir an evvel iyileşmesi için dua ediyorum." yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...