Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 15:01

Orman işçisi baba duygulandırdı: Çok az kaldı oğlum

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınına müdahale eden işçilerden Süleyman Harun Akıncı’nın oğluyla yaptığı telefon görüşmesi herkesi duygulandırdı. Günlerdir ailesinden uzak olan işçi telefon konuşmasında “Çok az kaldı oğlum. Yangını söndürünce yanınıza geleceğim” dedi.

Orman işçisi baba duygulandırdı: Çok az kaldı oğlum
antalya,,manavgat,,orman işçisi,,orman yangını,

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınına müdahale eden işçilerden Süleyman Harun Akıncı, telefonda günlerdir görmediği oğlunun sesini duyunca duygulandı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde orman yangınları 7 gündür devam ediyor. Orman işçileri Çardak Mahallesi’nde yükselen alevlere arazözlerle müdahale etti.

Kontrol altına alınan yangın sonrası bir orman işçi ailesiyle görüşmeye çalıştı. Arazözün üzerine çıkan işçi Süleyman Harun Akıncı, telefon bağlantısı çekince büyük bir mutluluk yaşadı.

“NE ZAMAN GELECEKSİN BABA?” SORUSU DUYGULANDIRDI

Yangın nedeniyle tedbiren boşaltılan Gündoğmuş ilçe merkezindeki 9 yaşındaki oğluyla konuşan Akıncı duygu dolu anlar yaşadı.

Konuşurken heyecanlı olduğu gözlenen Akıncı, oğlunun ne zaman geleceksin? sorusuna şu cevabı verdi: Yangını söndürünce evimize, yanınıza geleceğim canım oğlum. Çok az kaldı oğlum. Bu sefer yanında çok kalacağım, uzun süre birlikte zaman geçireceğiz. Aslan oğlum. Ben size ne dedim? Korkmanıza gerek yok, dedim. 'Helikopterli amcalarınız benim arkadaşlarım, söndürürler.' dedim. Kendinize iyi bakın oğlum. Kocaman öpüyorum.

"BU SÜREÇTE ORMAN İŞÇİSİ BİR BABA OLMAK ÇOK ZOR"

Konuşma sonrası gözleri dolan orman işçisi duygu dolu anlar yaşadı. Akıncı, diğer arkadaşları gibi yangın başladığı günden bu yana yangını söndürmek için çalıştıklarını söyledi.

Dört çocuğunu günlerdir göremediğini anlatan Akıncı, Bu süreçte orman işçisi bir baba olmak çok zor. Buraları söndürmeden, bu ağaçları kurtarmadan hiçbir yere gitmeyeceğim. Yangın söndükten sonra inşallah mahalleme kavuşacağım." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...