Tgrt Haber
24 Haziran 2022 15:10 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 15:48

Marmaris'te ormanı yakan hainin babası konuştu: Keşke oğlum ölseydi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanı yaktığını itiraf eden 34 yaşındaki Sacit A.'ın babası konuştu. İlk sorgusunda her şeyi itiraf eden hainin babası Kadir A. ''Yangın çıkınca endişelendim. Yangının ortasında kaldığını düşündüm. Keşke kendisini öldürseydi de ölüsünü bulsaydım. Çünkü orman gitti" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber, A Haber
Marmaris'te ormanı yakan hainin babası konuştu: Keşke oğlum ölseydi
Orman,Yangın,Marmaris,Muğla,Orman yangını

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 21 Haziran'da saat 20.00 sıralarında başlayan orman yangında 'Yeşil vatanı' savunmak için ekiplerin amansız mücadele sürüyor. Çiğerlerimizi yakan yangınla ilgili dün açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangını çıkaran kişinin kimliğinin tespit edildiğini ve yakında açıklayacaklarını duyurmuştu.

BÖLGEDE BENZİN BİDONLARI ELE GEÇİRİLMİŞTİ

Dün akşam saatlerinde yapılan açıklamada Marmaris'teki orman yangının çıkaran hainin 34 yaşında Sacit A. olduğu ve zanlının gözlatına alındığı duyurulmuştu. Alkollü olduğu belirlenen Sacit A. gözaltına alınırken, saklandığı yerdeki ağaçlık alanda 2 benzin bidonu ele geçirilmişti. Bugün yapılan sağlık kontrollerinin ardından Sacit A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"HİÇ UMMUYORDUM"

Öte yandan Marmaris'te ormanı yakan Sacit A.'nın babası Kadir A., A Haber'e açıklamalarda bulundu. Oğlunun işten gelip duş aldıktan sonra dışarı çıktığını belirten baba, yangın çıktığında oğluna ulaşamadığını ve çok telaşlandığını söyledi.

"KEŞKE KENDİSİNİ ÖLDÜRSEYDİ DE ÖLÜSÜNÜ BULSAYDIM"

Sonrasında güvenlik güçlerinin oğlunun motorunu bulduğunu ve yakalandığını öğrendiğini söyleyen Kadir A., "Hiç ummuyordum. Yapacak birisi değil, doğayı da seven birisi. Doğadan ekmek yiyen birisi. Yıllarca arıcılık yaptı benimle. Keşke orman yanmasaydı. Keşke kendisini öldürseydi de ölüsünü bulsaydım. Çünkü orman gitti. Biz arıcılıkla uğraşan kişileriz. Herkesin ekmeğiyle oynadı'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber, A Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...