Tgrt Haber
07 Haziran 2021 09:20

Ortaokul ve liseler yüz yüze eğitime başladı

Kademeli normalleşme adımları kapsamında ilkokulların ardından ortaokul ve liselerde de yüz yüze eğitim başladı.

Ortaokul ve liseler yüz yüze eğitime başladı
eğitim,ziya selçuk,erdoğan,okul

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme süreci ile okullarda yüz yüze eğitime yeniden geçiş yapılmıştı. İlkokulların ardından ortaokul ve liselerde de yüz yüze eğitime geçildi. Öğrenciler aylar sonra ilk kez yüz yüze ders yaptı. 

HAFTADA 2 GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, normalleşme takviminin açıklanmasından sonra "7 Haziran Pazartesi itibarıyla ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz" açıklaması yapmıştı.

Ortaokul ve liseler yüz yüze eğitime başladı

OKULA GİTMEK ZORUNLU MU?

"Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu"ndaki koşullar doğrultusunda yapılacak yüz yüze eğitim ailelerin vereceğe karara bağlı olacak.  Çocuklarını yüz yüze eğitime göndermek istemeyen veliler, durumlarını yazılı olarak bulundukları okullara beyan edecek. Bu durumda çocuklar devamsız sayılmayacak, uzaktan eğitime devam edecek ve müfredattan sorumlu olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...