Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Aralık 2016 15:59

Otobüsten inip kaçan kadının attığı çanta fünyeyle patlatıldı

Afyonkarahisar'da kent merkezindeki köprülü kavşakta polisin 'dur' ihtarına uymayan kadın çantasını atıp kaçtı. Polisin fünyeyle patlattığı çantadan kıyafet ve kozmetik ürünler çıktı. Kadın gözaltına alındı.

Otobüsten inip kaçan kadının attığı çanta fünyeyle patlatıldı
afyon,fünye,çanta,

Afyonkarahisar kent merkezi girişindeki Konya Köprülü Kavşağı yakınlarında sabah polisin otobüs ve otomobillerde kontrol yaptığını fark eden M.D., yolculuk yaptığı şehirlerarası otobüsten inmek istedi. Kadının daha önce Afyonkarahisar otogarında ineceğini belirtmesine rağmen, polis güvenlik noktasına yaklaşıldığı sırada inmesinden şüphelenen otobüs çalışanları durumu telefonla polise haber verdi.

Polis sırt çantalı kadının kontrol noktası yakınlarında otobüsten indiği ihbarı üzerine olay yerine gitti. Polis, kontrol noktasının ters yönünde yürüyen şüpheli kadını durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarı üzerine sırtındaki çantayı kaldırıma atarak kaçmaya çalışan kadın, kısa sürede yakalandı. Çantasında özel eşyaları olduğunu belirtmesine rağmen neden kaçtığını açıklamayan kadının durumundan şüphelenen polis, çantayı kontrol etmesi için bomba imha ekiplerini çağırdı. Afyonkarahisar- Konya karayolunu da çift taraflı olarak ulaşıma kapatıldı.

FÜNYEYLE PATLATILAN ÇANTADAN KIYAFET ÇIKTI

Bomba imha uzmanı şüpheli çantaya fünye yerleştirerek patlattı. Çantadan M.D.'ye ait olduğu tahmin edilen elbiselerle kozmetik ürünler çıktı. Kadının farklı bir olay nedeniyle arandığı için kaçtığı, çantayı ise polisin dikkatini dağıtmak için attığını söylediği kaydedildi. Gözaltına alınan kadın işlemleri için Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.Olay nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu karayolu ise yaklaşık 1 saat sonra ulaşıma açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...