Tgrt Haber
29 Nisan 2021 11:06

Otogarda 5 kilo patlayıcıyla yakalanan teröristler kamerada

İstanbul Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na 5 kilo patlayıcı bırakıp kaçan teröristlerin yakalanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Otogarda 5 kilo patlayıcıyla yakalanan teröristler kamerada
istanbul,otogar,esenler,bayrampaşa,bomba,terörist,kamera

21 günlük kısıtlama öncesi İstanbul'u kana bulamak isteyen ve polis ekiplerini başarılı operasyonuyla yakalanan PKK'lı teröristler güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde 6 parça halinde toplam 5 kilo plastik patlayıcı ile yakalanan teröristlerin ayrı ayrı taksilerle bölgeye geldikleri ve arından buluşarak otogara yöneldikleri görüldü. Operasyon anı ve zanlıların gözaltına alınması da kameralara yansıdı.

Konuyla ilgili gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam katıldığı özel bir televizyon kanalındaki programda gündeme dair yaptığı değerlendirmede, otogarda 5 kilogram patlayıcının ele geçirildiğini belirtmiş, “Bugün İstanbul polisi çok önemli bir katliamı önledi” ifadelerini kullanmıştı.

Otogarda 5 kilo patlayıcıyla yakalanan teröristler kamerada

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...