Tgrt Haber
07 May 2015 15:20

Otomobil uçuruma yuvarlandı, 5 yaralı

Kahta-Adıyaman karayolunun 7. kilometresinde, otomobilin 50 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu 3’ü çocuk 5 kişi ağır yaralandı.

Otomobil uçuruma yuvarlandı, 5 yaralı
Adıyaman, uçurum

İddiaya göre, Kahta'dan Adıyaman istikametine gitmekte olan Yılmaz Celaher yönetimindeki 58 TU 308 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, Kahta- Adıyaman karayolunun 7. kilometresinde yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Enkaza dönen otomobilde sürücü Yılmaz Celaher (36) ile otomobilin içerisinde bulunan Naile (38), Ramazan (1), İkraz İni (4) ve İrem Nur Celaher (7) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla önce Kahta İlçe Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 3’ü çocuk 5 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...