Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Kasım 2014 09:06

Otomobille kamyonet kafa kafaya çarpıştı, çok sayıda yaralı var

Pamukova İznik karayolunun Yeşilçimen köy kavşağında otomobille kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 7 kişi yaralandı.

Otomobille kamyonet kafa kafaya çarpıştı, çok sayıda yaralı var
pamukova,otomobil,çarpışma,iznik yolu,

İznik'ten Pamukova yönüne giden 33 yaşındaki Ajlan Çıtak yönetimindeki 16 BPC 73 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen 64 yaşındaki Hüseyin Şimşek yönetimindeki 43 HR 766 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücüler Ajlan Çıtak ve Hüseyin Şimşek ile araçlarda bulunan Sevim Çıtak, Ertuğrul Çıtak, Nisa Nur Çıtak, Emine Şimşek ve Aziz Boz yaralandı.  Yaralılar, jandarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından araçlardan çıkarıldı. Yaralılar 112 ekiplerince Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine getirildi. Burada yapılan müdahalenin ardından sürücü Hüseyin Şimşek ve eşi Emine Şimşek ambulansla Bilecik Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...