Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2022 21:27 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 00:16

Antalya'da feci kaza! Otomobiller kafa kafaya girdi: 1 ölü, 3 yaralı

Antalya'da şerit ihlali yaptığı iddia edilen bir sürücü karşı taraftan gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen feci kazada, 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Antalya'da feci kaza! Otomobiller kafa kafaya girdi: 1 ölü, 3 yaralı
Antalya,Kaza,Araba,Otomobil

Antalya'da Akseki Manavgat karayolu Geriş kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, şerit ihlali yaptığı iddia edilen Mahmut Sercan Demirtaş idaresindeki Ford marka lüks otomobil ile karşı yönden gelmekte olan TOFAŞ marka otomobil kafa kafaya girdi.

KAZAYI GÖRENLER HEMEN EKİPLERE BİLDİRDİ

Kazayı görenler 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Akseki ve Manavgat itfaiye birimi ekiplerince araçta sıkışanlar çıkarıldı.

Diğer aracın sürücüsü Hasan Uzun kazayı yaralı olarak atlatırken, yolcu olarak bulunan ve Akseki Orman İşletme Müdürlüğünde orman işçisi olarak çalışan Akif Aksel olay yerinde hayatını kaybetti. Mahmut Sercan Demirtaş ve aynı araçta bulunan Eser Baytur da kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Antalya'da feci kaza! Otomobiller kafa kafaya girdi: 1 ölü, 3 yaralı

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni ise cumhuriyet savcısının yaptığı incelemeden sonra Akseki Devlet Hastanenin morguna gönderildi. Kaza nedeniyle yaklaşık iki saat trafik, yan yoldan verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...