Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2016 12:00

Oturan adam Halit Şahin 172 saat sonra hastaneye kaldırıldı

Trabzon’da çay ocağı işleten ve yol üzerinde bulunan masalarını kaldırmak isteyen belediye görevlilerine tepki için yaklaşık 7 gün önce Atatürk Alanı’nda sandalye üzerinde oturarak tepkisini ortaya koyan Halit Şahin, dün akşam soğuk hava nedeniyle geçirdiği ağır gribal enfeksiyon sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Oturan adam Halit Şahin 172 saat sonra hastaneye kaldırıldı
oturan adam,halit şahin,

Trabzon’da çay ocağı işleten Halit Şahin, bir süre önce yol üzerinde bulunan masalarını kaldırmak isteyen zabıta görevlileriyle tartışmaya başlamış, zabıtaların masaları kaldırmaya çalışmasıyla eline bıçak alarak eylem yapmıştı. Bu olayın ardından sosyal medyada adına ‘Oturan Adam’ ismiyle grup açılan ve 3 bin 240 üyesi bulanan Halit Şahin, 172 saattir Atatürk Alanı'na kurduğu masa ve sandalyesiyle oturma eylemi yapıyordu. 24 saat boyunca sandalyeden sadece tuvalet ihtiyacı için kalkan Şahin’in dün akşam saatlerinde soğuk hava nedeniyle geçirdiği ağır gribal enfeksiyon sonucu hastanede kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...