Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2019 10:58

Oyuncu Levent Beceren hayatını kaybetti

Antalya'nın Kaş ilçesinde yaşayan sinema ve tiyatro oyuncusu Levent Beceren (58), kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Oyuncu Levent Beceren hayatını kaybetti
levent beceren,,levent beceeren kimdir,,levent beceren neden öldü,

Yaklaşık 20 yıldır Kaş'ta restoran işleten, sinema ve tiyatro oyuncusu Levent Beceren, dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Ekmek Teknesi, Benim Annem Bir Melek, Kurtlar Vadisi gibi çeşitli dizi ve sinema filmlerinde rol alan Levent Beceren'in cenazesi, bugün Kaş merkez Süleyman Çavuş Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Kaş'taki Yüzbaşı Hasan Fehmi Sokullu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Levent Beceren kimdir?

2 Eylül 1961 tarihinde dünyaya gelen tiyatro ve sinema sanatçısı Levent Beceren, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Beceren, daha sonra Ankara Sanat Tiyatrosu’nda oyuncu ve yönetmen yardımcısı olarak çalışmaya başladı, 1988 yılında Berlin’e gitti ve orada Tiyatrom’da ve Weimar National Theater’da oyuncu olarak sanat hayatına devam etti. Kurtlar Vadisi Pusu ve Ekmek Teknesi başta olmak üzere çok sayıda tiyatro oyunu, dizi ve sinema filminde rol aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...