Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ocak 2015 14:49

Ozan Başurgan yeniden Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne atandı

Şırnak'ın Cizre İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Ozan Başurgan, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Demir'in Hrant Dink soruşturması kapsamında tutuklanması üzerine, vekaleten yeniden eski görevine getirildi.

Ozan Başurgan yeniden Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne atandı
Şırnak, Cizre, PKK,Cizre,şırnak,Hrant Dink,

Cizre'de 27 Aralık Cumartesi gecesi PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyeleri ile Hüda-Parlılar arasında çıkan silahlı çatışmada toplam 4 kişi ölmüş ve 4 kişi de yaralanmıştı. Olayların ardından İlçe Emniyet Müdürü Ozan Başurgan, 31 Aralık günü görevinden alınıp, İl Emniyet Müdürlüğü emrine alınmıştı. Başurgan'ın görevden alınmasının ardından ise Cizre'ye İlçe Emniyet Müdürü olarak Ercan Demir atandı. Demir'in Hrant Dink, cinayetinin soruşturması kapsamında dün tutuklandı. Demir'in tutuklanmasının ardından ise Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne vekaleten yeniden Ozan Başurgan atandı. Şırnak'ta bulunan Başurgan'ın ilçeye gelerek görevine başladığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...