Tgrt Haber
26 Ağustos 2015 05:45

Özel harekat polisi kavgayı ayırırken vuruldu

Samsun'da kavgayı ayırmak için araya giren özel harekat polisi 40 yaşındaki Erkan Ursel, arbede sırasında taraflardan birinin silahından çıkan kurşunla sağ bacak baldırından yaralandı. Olaya karıştığı iddia edilen iki kişi polis tarafından aranıyor.

Özel harekat polisi kavgayı ayırırken vuruldu
polis, kavga,

Samsun'un İlkadım İlçesi Kalkanca Mahallesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma başladı.

Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonucu ortalık bir anda karıştı. Bu sırada Tokat Emniyet Müdürlüğü'nde Özel Harekat polisi olan ve izinli olarak memleketi Samsun'a gelen Erkan Ursel, kavgayı ayırmak için kalabalığın arasına girdi.

Bu sırada tabancayla ateş edilmesi sonucu Ursel sağ bacak baldırından yaralandı. Yaralı polis yakınlarına ait otomobille Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Soruşturma başlatan polis olayda kullanılan tabancayı kavga yerinde buldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre olayı gerçekleştirdikleri öne sürülen ve otomobille kaçan S.K. ve M.K. isimli şahıslar polis tarafından aranıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...