Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2015 13:36

Özel harekat polislerine roketli saldırı

Bingöl-Erzurum karayolunda özel harekat polislerine ait bir araca teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

Özel harekat polislerine roketli saldırı
PKK,saldırı,

Edinilen bilgiye göre, Bingöl merkezden Ilıcalar beldesine gitmekte olan polis özel harekat timine ait bir zırhlı araç, Bingöl-Erzurum karayolunun 15. kilometresinde, bölgeye yakın yüksek bir tepeden bir grup terörist tarafından roketli saldırıya uğradı. Roketin araca isabet etmemesi büyük bir faciayı önlerken, saldırının ardından güvenlik kuvvetleri anında teröristlere karşılık verdi. Bir süre güvenlik güçleriyle çatışmaya giren teröristler daha sonra ormanlık alandan faydalanarak kaçtı. Saldırıda roketatarın düştüğü karayolunda çukur oluştu. Saldırı sonrasında bölgeye gelen jandarma özel harekat timleri, iz köpekleri ile kaçan teröristlerin peşine düştü.
Olay yeri inceleme ekiplerinin inceleme başlattığı bölgede, operasyonların devam ettiği belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...