Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ağustos 2016 17:33

Özel koleje FETÖ baskını

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan özel bir koleje FETÖ şüphesiyle baskın düzenlendi. Okulda çocukları eğitim-öğretim gören veliler, koleji 'cumhuriyet değerlerine bağlı' olduğu gerekçesiyle tercih ettiklerini söyledi.

Özel koleje FETÖ baskını
kocaeli,özel okul,fetö,baskın,

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Seymen Mahallesi'nde bulunan Özel Conk Bayırı Koleji’ne baskın düzenledi. Öğle saatlerinde koleje gelen polis ekipleri, binada inceleme başlattı. Aramaların başladığını haber alan öğrenci velileri ve kolejde görevli öğretmenler ise bina önüne gelerek bilgi almaya çalıştı. Kameraya konuşmak istemeyen veliler, okulu 'cumhuriyet değerlerine bağlı' olduğu için tercih ettiklerini, durum karşısında şok yaşadıklarını söyledi. Polislerin aramalarının sürdüğü sırada maliye ekipleri de binaya girdi. Polis ve maliye ekiplerinin kolej içerisindeki incelemeleri sürerken, yetkililer aramalar hakkında bilgi verilmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...