Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2018 11:02

Özgecan Aslan ölümünün 3. yılı | Özgecan nasıl öldürüldü? Özgecan Aslan kimdir?

Özgecan Aslan’ın bugün ölümünün 3. yılı. Özgecan Aslan kimdir? Özgecan Aslan nasıl öldürüldü? merak edilenler haberimizde yer alıyor...

Özgecan Aslan ölümünün 3. yılı | Özgecan nasıl öldürüldü? Özgecan Aslan kimdir?
özgecan aslan nasıl öldürüldü,,özgecan aslan kimdir,

Özgecan Aslan’ın bugün ölümünün 3. yılı. Özgecan Aslan kimdir? Özgecan Aslan nasıl öldürüldü? merak edilenler haberimizde yer alıyor... Özgecan Aslan 22 Ekim 1955 Mersin doğumludur. Mersin'in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015'te tecavüz girişimine direndiği için bir minibüste önce defalarca bıçaklanmış ardından demir çubukla dövülmüştür. Daha sonra Özgecan Aslan’ın cesedini yakan 3 kişi Özgecan’ın ellerini de kesmiştir.

ÖZGECAN ASLAN ÖLDÜRÜLDÜ

Özgecan Aslan ölümünün 3. yılı | Özgecan nasıl öldürüldü? Özgecan Aslan kimdir?

 

Özgecan Aslan'ın yanmış bedeni 12 Şubat 2015 günü suçu beraberindeki iki kişiyle işlediğini itiraf eden kişinin jandarma ekiplerini olay yerine götürmesi ile bulunmuştur. Özgecan Aslan Çağ Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünde okumaktaydı. Cinayeti işlediğini itiraf eden Suphi Altındöken ve ona cinayette yardım eden babası ise Tarsus'un zengin ailelerinden biriydi. Kuyumculuk işlerinde iflas ettikten sonra baba ve oğul minibüs şoförlüğü yapmaya başladılar. Baba Necmettin Altındöken'in de olaydan önce polis kayıtlarında kaçakçılıktan sabıkası olduğu ve kısa süre önce bir trafik kazasına karıştığı belirlendi. Mahkemeye çıkarılan 3 zanlı ağırlaştırılmış müebbet ve 27 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Özgecan Aslan’ın katillerinden Suphi Altındöken Adana Kürkçüler E tipi kapalı cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda kalbine isabet eden mermi sonucu ölmüştür.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...