Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Nisan 2016 13:04

Özgecan'ın kız kardeşinin feryadı yürekleri dağladı

Adana'da ağabeyi tarafından, kocasıyla birlikte 2 yaşındaki kızının yanında öldürülen Özgecan Arslan'ın kız kardeşi Özlem Hüküm'ün, 'Ablam seni kurtaramadım, beni de öldürseydin' diye ağıt yakıp ağlaması yürekleri dağladı.

Özgecan'ın kız kardeşinin feryadı yürekleri dağladı
Özgecan, kız kardeşi,

Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde dün gece Doğukan Hüküm (34), kızkardeşi Özgecan Arslan (25) ile kocası Bekir Arslan'ı, 2 yaşındaki kızları Merve Arslan'ın ve Özgecan Arslan'ın kız kardeşi Özlem Hüküm'ün yanında tabanca ile vurarak öldürdü. 
Olaydan sonra 2 yaşındaki Merve'yi komşuları alırken, yakalanan zanlı emniyette sorguya alındı. Karı kocanın cenazesi ise otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Otopsisi tamamlanan cenazelerden önce Bekir Arslan'ın cenazesi yakınları tarafından gözyaşları içinde alındı. 
Özgecan Arslan'ın babası Hasan Arslan morgda gözyaşlarını tutamadı. Baba Arslan torunu 2 yaşındaki Merve Arslan'a sarılarak acısını dindirmeye çalıştı. Daha sonra cenaze alınıp Asri Mezarlığı morguna götürüldü.
Bekir Arslan'ın cenazesi saat 16.30'da kargo uçağıyla Antalya'ya götürülüp toprağa verilecek.
Bekir Arslan'ın cenazesinin alınmasının ardından Özgecan Arslan'ın cenazesi için yakınları çağrıldı. Morga gelen Arslan'ın yakınları feryat edip gözyaşlarına boğuldu. Cenazenin alınması sırasında adli tıp bekleme salonundaki Özgecan Arslan'ın kız kardeşi Özlem Hüküm, pencereye gelerek burada feryat etti. Hüküm'ü yakınları zor sakinleştirdi. Özlem Hüküm, "Ablam seni kurtaramadım, beni öldürseydin, vay Özgecan vay" diye feryat etmesi yürekleri dağladı. Özlem Hüküm, morgdan çıkan cenaze aracının arkasından da bir süre ağıt yakarak gidip ölmek istediğini söyledi.
Cenaze toprağa verilmek üzere Akkapı Mezarlığı'na götürüldü.
Bu arada, emniyette yapılan sorgulamada Doğukan Hüküm'ün eniştesinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu bu nedenle kız kardeşinin onu terk edip kız kardeşinin yanına geldiğini, kendisinin de 2003 yılında cinayet işlemekten cezaevine girdiğini, 1 ay önce tahliye olduğunu, kardeşinin eşinden ayrı olduğunu öğrenince barıştırmak istediğini ancak evde eniştesinin kız kardeşine hakaret ettiğini, bu nedenle çıkan kavgada hem kız kardeşini hem de eniştesini öldürdüğünü, olayın namus meselesi olduğunu söylediği öğrenildi.
Zanlının sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...