Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Haziran 2022 10:59 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 12:07

‘Tacizci’ market sahibine öldüresiye dayak: Para verirken eli eline değmiş

Ümraniye’de müşteri olarak dükkanına gelen bir kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen market sahibi, kızın babası tarafından öldüresiye darp edildi. Kanlar içinde kalan adam tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken mahalleli, iddiaların asılsız olduğunu öne sürdü.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
taciz,ümraniye,market

Ümraniye’de bir markete müşteri olarak giden kız çocuğunun market işletmecisi tarafından taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Kız çocuğunun babası, sokak ortasında market sahibini öldüresiye döverken mahalleli ise iddiaların asılsız olduğunu öne sürdü.

BABA VE BERABERİNDEKİLER HASTANELİK ETTİ

Ümraniye’de geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olayda, markete alışveriş yapmak için gelen küçük kız çocuğu işletme sahibi tarafından tacize uğradı. Kız çocuğunun yaşanan olayı babasına anlatması sonrası olay yerine gelen baba ve beraberindekiler, işletme sahibini sokak ortasında darp etti.

Market sahibi, aldığı darbeler sonrası kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çocuğunun taciz edildiğini iddia eden baba, konuya ilişkin şikayetçi olurken market sahibiyse hastaneye kaldırıldı. Mahalle sakinleriyse taciz iddialarının asılsız olduğunu belirtti.

‘Tacizci’ market sahibine öldüresiye dayak: Para verirken eli eline değmiş

“PARA ÜSTÜ VERİRKEN ELİ ELİNE DEĞMİŞ”

Market sahibi çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken yaşanan olaya ilişkin konuşan mahalle sakini Yuşa Eymen, “Market sahibi, para üstü verirken eli kızın eline değmiş. Kız da bu olayı babasına anlatmış. Kızın babası dükkana gelip market sahibini boynundan tutarak yere yatırdı. Tacizci diye bağırdıktan sonra da dövmeye başladı. Kısa süre sonra başka araçla gelen bir kişi de market sahibine saldırdı” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...