Tgrt Haber
28 May 2022 07:41 - Güncelleme : 28 May 2022 07:53

Park alanında çifte cinayet: Yengesi ile yeğenini öldürdü, eşini yaralayıp kaçtı

Batman’daki Şerzan Kurt Parkı’nda cinnet getirdiği öne sürülen bir adam yeğenini ve yengesini öldürdükten sonra eşini de yaraladı. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
batman,cinayet,cinnet

Batman Hürriyet Mahallesi’ndeki Şerzan Kurt Parkı’nda akşam saatlerinde cinnet getirdiği öne sürülen bir kişi dehşet saçtı. Yeğeni ve yengesi olduğu belirlenen iki kişiyi öldüren şüpheli, eşini de yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı’nda akşam saatlerinde cinnet geçirdiği ileri sürülen Ş. D., yengesi Bazike Taziye ve yeğeni Abdulğani Demir’i öldürüp, eşi F. D.’yi de yaralayıp olay yerinden kaçtı. 112 Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahalesini yaptıktan sonra özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenler otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, failin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...