Tgrt Haber
29 May 2022 15:07 - Güncelleme : 29 May 2022 15:14

Son dakika: Pençe-Kilit bölgesinde 9 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyinde başlattığı operasyonda 9 teröristin daha etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika: Pençe-Kilit bölgesinde 9 terörist öldürüldü
pençe kilit,operasyon,terörist

Terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik operasyonlar sınır içi ve dışında büyük bir kararlılıkla sürüyor. Terör örgütlerine ağır darbe indiren Mehmetçiklerimiz olası saldırılara karşı teyakkuza geçmiş durumda. Saldırı girişiminde veya hazırlığında olan teröristlerin inlerine giren askerlerimiz bölgede bir başarılı operasyona daha imza attı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1530879322600480768

9 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Terör örgütüne yönelik sığınak ve mühimmatları yok etmek ve teröristleri bölgeden yok etmek için başlatılan Pençe Kilit operasyonunda 9 terörist daha etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi." İfadelerine yer verildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...