Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 May 2022 11:51 - Güncelleme : 02 May 2022 12:27

Son dakika: Pençe Kilit operasyonunda 61 PKK'lı öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit operasyonlarında 61 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü ifade etti. Bakan Akar, Pençe Kilit operasyonunun teröristlerin sonunu getireceğini dile getirirken "Terör koridoruna geçit verilmeyecek" ifadelerini kullandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika: Pençe Kilit operasyonunda 61 PKK'lı öldürüldü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında 61 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurarak bu oeprasyonla bölgedeki teröristlerin sonunun getirileceğini belirtti. Akar, Yunanistan askeri uçaklarının Türk hava sahasını ihlaliyle ilgili ise "Onların yaptığı ihlallere karşı Hava Kuvvetlerimiz gerekli tepkiyi misliyle gösteriyor" açıklamasında bulundu.

Pençe-Kilit Operasyonu'na ilişkin açıklama yapan Bakan Akar, 82 mağara ve sığınağın etkisiz hale getirildiğini de belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Pençe Kilit Operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şu ana kadar 61 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlere ait 82 mağara, sığınak tahrip, 413 el yapımı patlayıcı imha edildi. Pençe Kilit Operasyonu bölgesindeki teröristlerin sonunu getirecek, terör örgütüne büyük bir darbedir.”

"GEREKLİ TEPKİ MİSLİYLE GÖSTERİLİYOR"

Yunanistan askeri uçaklarının Türk hava sahasını ihlali konusuna da değinen Bakan Akar, bu konuda gerekli tepkinin verildiğini ve verileceğini vurguladı. Gerekli tepkinin misliyle gösterildiğinin altını çizen Akar, şöyle konuştu:

"Aleyhimize yapılan her türlü harekete karşı mutlaka tepkimizi göstereceğiz. Onların yaptığı ihlallere karşı Hava Kuvvetlerimiz gerekli tepkiyi misliyle gösteriyor."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...