Tgrt Haber
12 Haziran 2022 07:38 - Güncelleme : 12 Haziran 2022 07:59

Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Pençe-Kilit'te şehitlerimiz var

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden acı haberi duyurdu. Teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın hayatını kaybettiği öğrenilirken 2 askerin ise yaralandığı bilgisi verildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Pençe-Kilit'te şehitlerimiz var
şehit,milli savunma bakanlığı,pençe kilit,operasyon

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu 2 askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı blidirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu P.Uzm.Çvş. Ömer Yıldırım ve P.Uzm.Onb. Mehmet Ali Çap şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz”

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter adresinde de bir paylaşım yapılarak şehit mehmetçiklerin fotoğrafları paylaşıldı. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1535833512674217985

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...